در مورد زعفران به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🔘هرچه آب جوشتر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد.
🔘 استفاده از قند یا کمی شکر برای نرمترشدن و سایییدن بیشتر زعفران است.
🔘اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید؛ ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشککردن زعفران میتوانید آن را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم آن گرفته شود.
🔘همچنین میتوانید آن را درون قاشقی فلزی ریخته و کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید که نسوزد. پس از آنکه خنک و ترد شد، زعفران را طبق روش گفتهشده بسایید و دم کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻