سس تمر هندى (سس سمبوسه و پاكوره) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌯مواد لازم :
رب گوجه فرنگى : 2 قاشق غذاخورى
تمر هندى : يك چهارم 1 بسته تمر
سركه : يك چهارم ليوان
آب : يك و نيم ليوان
پودر تخم گشنيز : 2 قاشق غذاخورى
پودر زيره سبز : 1 قاشق مربا خورى
پودر فلفل سياه : 1 قاشق مربا خورى
پودر فلفل قرمز تند : 1 قاشق مربا خورى
پودر كارى : 1 قاشق مربا خورى
🥐طرز تهيه :
1- تمر را با نصف ليوان آب (از يك و نيم ليوان) خيس كرده و بعد از صافى عبور دهيد.
2- در يك قابلمه كوچك همه مواد را خوب مخلوط كنيد. چون تمر هندى شور است من در مواد لازم نمك را ذكر نكردم. پس ابتدا مزه مواد را بچشيد و مطابق ذائقه تان نمك و يا ادويه ها را اضافه كنيد و سپس قابلمه را روى حرارت گذاشته و بعد از اولين جوش حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد 5 دقيقه بجوشد.
اين سس در ظرف دربسته و در يخچال تا چند هفته قابل نگهداريست.
🥗نكته : مقدار تخم گشنيز نسبت به بقيه مواد بيشتر است و بايد نسبت به ادويه هاى ديگر طعم آن غالب باشد.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻