سس تمر هندى (سس سمبوسه و پاكوره) چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🌯مواد لازم : رب گوجه فرنگى : 2 قاشق غذاخورى تمر هندى : يك چهارم 1 بسته تمر سركه : يك چهارم ليوان آب : يك و نيم ليوان پودر تخم گشنيز : 2 قاشق غذاخورى پودر زيره سبز : 1 قاشق مربا خورى پودر فلفل سياه : 1 قاشق مربا خورى پودر فلفل قرمز تند : 1 قاشق مربا خورى پودر كارى : 1 قاشق مربا خورى 🥐طرز تهيه : 1- تمر را با نصف ليوان آب (از يك و نيم ليوان) خيس كرده و بعد از صافى عبور دهيد. 2- در يك قابلمه كوچك همه مواد را خوب مخلوط كنيد. چون تمر هندى شور است من در مواد لازم نمك را ذكر نكردم. پس ابتدا مزه مواد را بچشيد و مطابق ذائقه تان نمك و يا ادويه ها را اضافه كنيد و سپس قابلمه را روى حرارت گذاشته و بعد از اولين جوش حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد 5 دقيقه بجوشد. اين سس در ظرف دربسته و در يخچال تا چند هفته قابل نگهداريست. 🥗نكته : مقدار تخم گشنيز نسبت به بقيه مواد بيشتر است و بايد نسبت به ادويه هاى ديگر طعم آن غالب باشد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻