نرگسی لوبیا سبز با سیر و نعناع چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ▫️لوبیا سبز نیم کیلو ▫️تخم مرغ5 عدد ▫️پیاز متوسط 2 عدد ▫️سیر 2 حبه ▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری ▫️نعناع یک قاشق غذاخوری ▫️نمک، روغن و فلفل به مقدار لازم 🍳دستور تهیه: لوبیا سبزها را شسته و پاک کنید. سپس آن ها را به قطعات کوچک‌تری تقسیم کرده و در تابه ای که حاوی مقدار کمی روغن است، تفت دهید.پیازها را شسته و به صورت نگینی خرد کنید و در تابه‌ ای جداگانه ‎ای تفت دهید تا سبک شوند. پس از آن سیرها را هم به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.پس از گذشت چند دقیقه، رب را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.در این مرحله از طبخ نرگسی لوبیا سبز، لوبیا سبزهای تفت داده شده را به این مواد اضافه کنید و پس از افزودن مقدار لازم نمک و فلفل، یک استکان آب داخل تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا لوبیا سبزها خوب پخته و نرم شوند.آب داخل تابه باید کشیده شود و مواد به روغن بیفتند.حالا تخم مرغ‌ها را در کاسه ای بشکنید و پس از افزودن مقداری نعناع خشک، با چنگال خوب هم بزنید.تخم مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب هم بزنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻