پولکی اصفهان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸پولکی اصفهان یک شیرینی نوستالژی است که معمولاً مادربزرگها آن را داخل قندان قرار میدادند تا به جای قند، پولکی با چای نوش جان شود. شما میتوانید این آبنبات ترد و خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید و با چای یا دمنوش دلخواه خود میل کنید.
برای تهیه پولکی اصفهانی شما به ۲ قاشق کنجد بوداده، ۱ لیوان شکر و مقداری هل نیاز دارید. ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس شکر را داخل آن بریزید تا کاملاً ذوب شود. توصیه میکنیم شکر را هم بزنید تا نسوزد.
هنگامی که شکر حالتی کاراملی پیدا کرد، هل و کنجد را به شکر اضافه کنید و ترکیبات را به خوبی هم بزنید. پس از آن، حرارت را خاموش کنید و کف یک سینی استیل را با کره یا روغن نارگیل چرب کنید تا پولکی اصفهانی به آن نچسبد و عطر خوبی بگیرد.
طرز تهیه پولکی اصفهانی بسیار ساده است. هنگامی که پولکی خشک شد، میتوانید آن را داخل ظرف یا قندان بریزید و همراه با چای دارچینی نوش جان کنید. پولکی یک جایگزین خوشمزه برای قند و نبات است.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻