ته چین دولایه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥢🧂مواد اولیه (برای ۵ نفر): مرغ ۴۰۰گرم (سینه)/ برنج نیم کیلو/ زعفران ۱قاشق چایخوری/ تخم مرغ ۶عدد/ بادمجان۳۰۰گرم/ روغن ۱۵۰گرم/ ماست ۲۵۰گرم/ پیاز ۱عدد/ نمک به میزان دلخواه/ فلفل به میزان دلخواه/ زرشک به میزان دلخواه/ گردو به میزان دلخواه.🥢🧂
🥣ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز میکنیم.
بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ میکنیم.
در ظرفی مناسب تخم مرغها و ماست را با زعفران آبکرده خوب میزنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آبکش میکنیم.
برنج را داخل تخم مرغ میریزیم و کاملا زیرورو میکنیم تا یکدست شود.
در ظرفی نچسب یک لایه برنج میریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف میکنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار میدهیم و مقداری زرشک و مغز گردو میریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجانها را اضافه میکنیم.
به همین ترتیب ادامه میدهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ میکنیم.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻