تارتلت بادام و شکلات چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍫مواد لازم 🧁خمير فونسه يا بريزه 300 گرم 🧁شكلات شيري 250 گرم 🧁خامه پرچرب نصف پيمانه 🧁خامه مارسيپان 100 گرم 🧁بادام بو داده براي تزئين به ميزان لازم آرد 250 گرم 🧁كره 115 گرم 🧁پودرقند سه قاشق سوپخوري 🧁زرده تخم‌مرغ يك عدد 🧁وانيل یک ق چ 🧁شير يا آب سرد یک پيمانه 🥜🌰طرز تهیه فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. خمير را روي سطح صاف به قطر 3-2 ميلي‌متر باز كرده و با قالب بيسكويت گرد به اندازه قالب‌هاي تارتلت ببريد و داخل قالب بيندازيد.تارت‌ها را به مدت 15 دقيقه داخل فر بپزید. پس از اين‌كه خنك شدند از خمير مارسيپان به اندازه يك فندق درشت برداشته و ميان هر كدام از تارتلت‌‌ها يك گلوله مارسيپان‌ قرار مي‌دهيم و كمي روي آن فشار آورده تا تخت شود.شكلات را بن‌ماري كرده و روي مارسيپان‌‌ها مي‌ريزيم و آن را با بادام بو داده و خردشده تزئين مي‌كنيم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻