تارتلت بادام و شکلات چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍫مواد لازم
🧁خمير فونسه يا بريزه 300 گرم
🧁شكلات شيري 250 گرم
🧁خامه پرچرب نصف پيمانه
🧁خامه مارسيپان 100 گرم
🧁بادام بو داده براي تزئين به ميزان لازم آرد 250 گرم
🧁كره 115 گرم
🧁پودرقند سه قاشق سوپخوري
🧁زرده تخممرغ يك عدد
🧁وانيل یک ق چ
🧁شير يا آب سرد یک پيمانه
🥜🌰طرز تهیه
فر را با حرارت 175 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
خمير را روي سطح صاف به قطر 3-2 ميليمتر باز كرده و با قالب بيسكويت گرد به اندازه قالبهاي تارتلت ببريد و داخل قالب بيندازيد.تارتها را به مدت 15 دقيقه داخل فر بپزید.
پس از اينكه خنك شدند از خمير مارسيپان به اندازه يك فندق درشت برداشته و ميان هر كدام از تارتلتها يك گلوله مارسيپان قرار ميدهيم و كمي روي آن فشار آورده تا تخت شود.شكلات را بنماري كرده و روي مارسيپانها ميريزيم و آن را با بادام بو داده و خردشده تزئين ميكنيم.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻