#دسر_كرم_نسكافه شير ٤ پيمانه خامه صبحانه یک پيمانه شکر ١٢ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتين چهار قاشق آب سرد نصف پيمانه نسكافه دو قاشق سوپ خوری طرز تهیه دسر كرم نسكافه: شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود. بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید. سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد 🍟 @fast_food