17.94M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نخود با ته انداز 😍👌 مرغا رو با نمک ، زردچوبه، پودرسیر، فلفل سیاه، پولبیبر، زعفرون و آبلیموی تازه مزه دار می کنیم و میزاریم یکساعت داخل یخچال بمونه. داخل آب در حال جوش نمک و روغن میریزیم بعد برنج رو به همراه نخودفرنگی بهش اضافه می کنیم، برنج رو یه مقدار دون برمی‌داریم و آبکش می کنیم. یک طرف مرغا رو سرخ می کنیم و بعد برمی گردونیم ، برنج آبکش شده رو به همراه شوید تازه یا خشک بهش اضافه می کنیم و خوب برنج رو فشرده می کنیم، سرآخر بهش کره و زعفرون اضافه می کنیم و میزاریم ۴۵ دقیقه روی حرارت کم بمونه تا دم بکشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻