چرا نصفه های آووکادوی خیلی سریع قهوه ای می شوند؟😋😍
آبلیمو را به آووکادو بمالید
آووکادو دارای آنزیم هایی است که وقتی در معرض اکسیژن قرار می گیرند رنگدانه قهوه ای تولید می کنند. برای جلوگیری از قهوه ای شدن، روی آن کمی آبلیمو بریزید. اسید سیتریک به جلوگیری از قهوه ای شدن حداقل برای یک روز کمک می کند. همچنین میتوانید تکههای آووکادو را با تکههای بزرگ پیاز کنار هم نگه دارید، که از اکسید شدن آووکادوی شما جلوگیری میکند. تا زمانی که پیاز فقط پوست آووکادو را لمس کند، طعم قابل توجهی نخواهد داشت. فقط فراموش نکنید که آووکادوهای خود را قبل از استفاده حتما بشویید!
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻