مارکیز شکلاتی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍭🍭مواد لازم: شکلات خالص : 200 گرم کره : 100 گرم زرده تخم مرغ : 3 عدد شکر دانه ریز : 75 گرم اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری خامه پرچرب : 300 میلی لیتر مواد لازم جهت سرو: خامه تازه : مقداری پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری طرز تهیه: 1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. 2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید . 3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید . 4. جهت سرو ، هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگرد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻