سوپ کاری مرغ و نارگیل چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥥مواد لازم ▫️روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری ▫️زنجبیل پوست کنده رنده شده:1 قاشق غذاخوری ▫️سیر خرد شده:2 حبه ▫️رب کاری قرمز تایلندی:3 قاشق غذاخوری ▫️آب مرغ کم نمک: 6 فنجان ▫️شیر نارگیل پرچرب:1 قوطی ▫️برگ خرد شده کلم لاچیناتو یا توسکانی:6 فنجان ▫️نودل برنج ورمیشل:1 بسته ▫️مرغ کبابی ساده: (900 گرم) 🫕مراحل: یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن بریزید و تا داغ شدنش صبر کنید.سپس سیر و زنجبیل را سرخ کنید.رب کاری را اضافه کرده و باز هم مواد را سرخ کنید.آب مرغ، کلم و شیر نارگیل را اضافه کنید.بگذارید مواد درون قابلمه قل بزنند و کلم ها پخته شوند.ابتدا نمک و سپس رشته را اضافه کنید.تا نرم شدن رشته ها و مخلوط شدن همه مواد صبر کنید.سوپ را در کاسه بریزید.درون هر کاسه مقداری مرغ خرد شده، گشنیز و پیازچه خرد شده و لیمو ترش بریزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻