مشت بادمجان شیرازی🍅🍆🥩
موادلازم برای ۴ نفر:👇
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
گوجه: ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.
نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین.
در آخر کمی آب نارنج روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه👌😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻