سس خردل با خامه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری خامه: ۴ ق سوپ‌خوری آبلیمو: ۱/۴ پیمانه فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری 🌶طرز تهیه و دستور پخت: ۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید. ۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. ۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻