سس هریسا چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم:🥦 سیر له شده: ۳ حبه روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد نمک: ½ قاشق چای خوری 🥓🧀🥓🧀 طرز تهیه:🫔 ۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید. ۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. ۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. ۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻