ماهی لیمویی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 📍مواد لازم 🦪ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت : ۶۰۰ گرم 🌿گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم فنجان 🧂نمک و فلفل : به‌میزان لازم 🧈کره آب شده : یک قاشق غذاخوری 🍋پوست لیموترش رنده شده : یک قاشق مرباخوری 🍾روغن : به میزان لازم 🍋آبلیمو : یک قاشق غذاخوری 🌈طرز تهیه🌈 ۱.ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. ۲. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻