ماهی لیمویی چگونه تهیه میشود؟😋😍
📍مواد لازم
🦪ماهی شیر یا قزلآلا به قطر ۲ سانت : ۶۰۰ گرم
🌿گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم فنجان
🧂نمک و فلفل : بهمیزان لازم
🧈کره آب شده : یک قاشق غذاخوری
🍋پوست لیموترش رنده شده : یک قاشق مرباخوری
🍾روغن : به میزان لازم
🍋آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
🌈طرز تهیه🌈
۱.ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود.
۲. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده، پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻