شیرینی پنیر دلمه با پودر ژلاتین چگونه تهیه میشود؟😋😍
دستور تهیه را حتما ببینید 👆
مواد لازم:
• پودر ژلاتین 20 گرم
• آب 70 میلی لیتر
• پنیر دلمه (یا ریکوتا) 350 گرم
• خامه ترش (یا ماست یونانی) 100 گرم
• عسل 2 قاشق غذاخوری پر(میتونید بیشتر بریزید )
• کمی وانیل
مواد برای پر كردن:
• گردو 80 گرم
• پسته 60 گرم
• فندق 60 گرم
• خرما 90 گرم
• زردآلو خشک 90 گرم
• کشمش 90 گرم
ژلاتین را در آب بریزید و بگذارید تا پف کند.
پنیر دلمه، خامه ترش و عسل را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و تا یکدست شود. ژلاتین را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو و یا روی بخار کتری آب در حال جوش بزارید تا ژلاتین حل شود .
مواد پنیری را با ژلاتین ذوب شده و وانیل خوب مخلوط کنید.
آجیل ها را کمی تفت بدید، میوه های خشک را بشویید و بزارید کمی در آب بماند تا نرم شود سپس با چاقو به قطعات کوچک برش دهید.
همه مواد را در یک کاسه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید و داخل یک بطری پلاستیکی برش خورده بریزید و به مدت 5 تا 7 ساعت در یخچال بزارید تا سفت شود ودر آخر بطری را برش بزنید و دسر را خارج کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻