آموزش رایگان کیک کافیشاپی نسکافهای
آرد۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شیر گرم۲۸ گرم
نسکافه گلد۱/۲ ق چ خ
بیکینگ پودر ۳/۴ ق چ تا ۱ ق چ خ
پودر کاکایو ۱ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
✅قطرقالب ۱۸ تا ۲۰
دمای فر ۱۶۵ تا ۱۷۵
طبقه وسط
المنت پایین روشن
مدت زمان ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
بعد ازپخت ازقالب خارج کرده و بزارید سرد بشه
برای خامه کیک👈 ۵۰۰ گرم خامه قنادی که یخش باز شده رو با ۱ ق چ نسکافه گلد پودر شده خوب همزده تا فرم بگیره
میتونید وسط کیک علاوه بر خامه از گاناش یا کارامل هم استفاده کنید
بعد روی کیک رو تزیین کرده و اجازه بدید چند ساعت تو یخچال بمونه و بعدشم با چاقوی تیز برش بدید
شیرگرم باشه تا نسکافه توش حل بشه
بهتره نسکافه گلد رو با اسیاب پودر کنید
شکر دانه ریزبهتره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻