پودينگ برنج ژاپنى چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍩🍪موادلازم:
گلابى ٤عدد
انار ١عدد
برنج خيس كرده ١پيمانه
شير نيم ليتر
چوب دارچين ٥سانتى متر
شكر ٥ق.غ
وانيل ١ق.چ
عسل ٥ق.غ
🍜طرز تهيه:🫔
ابتدا آب را به نقطه جوش رسانده برنج،شير،چوب دارچين،وانيل و عسل را مى ريزيم درب قابلمه را نيمه گذاشته تا به غلظت برسد.براى درست كردن سُس در تابه شكر را حرارت داده تا كاراملى شود سپس يك كاسه كوچك از آب برنج برداشته روى شكر كاراملى ميريزيم كمى كه جوش خرد گلابى ها را خلال كرده به آن اضافه مى كنيم تا كمى نرم شود بعد از اينكه برنج به غلظت رسيد در ظرفى ريخته و سٰس واناررا روى آن مى ريزيم و آماده سرو است.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻