شیرینی رولت بدون شیر و روغن 🍰 فقط کافیه نکات رو رعایت کنی ✅ اگه میخوای رولت چسبنده نشه حتما از شکر دانه ریز استفاده کن ✅سفیده تخم مرغ رو خیلی فرم ندید چون باعث خشکی رولت و در نهایت ترک موقع رول کردن میشه ✅اگه بعد پخت دور نان ها خشک بود حتما جدا کنید و برش بزنید که باعث ترک خوردن رولت نشه . واسه من خشک نبود ✅داغ رول کردن باعث ترک میشه ✅مدت زمان پخت زیاد نشه همون دقیقه کافیه ✅ برای اینکه سطح رویه رولت چسبنده نشه حتما گریل رو بزنید و اجازه بدید رویه کاملا طلایی بشه این مهم ترین نکته هست ⭕️دما برای فر برقی ۲۲۰ درجه همزمان المنت پایین و بالا بدون فن روشن باشه . تو ده دقیقه پخته میشه و سطح رولت رنگ میگیره ⭕️ دمای فر گازی ۲۳۰ درجه . ۵ دقیقه بپزه بعد شعله بالا رو‌ روشن کنید تا کاملا رنگ بگیره ✅ حتما قبل شروع کار فر رو داغ کنید مواد لازم 👇 تخم مرغ ۴ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد ۹۵ گرم شکر ۹۰ گرم بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری عسل یا شربت بار ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻