30.32M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بریم باهم ی آغوز کوکو گیلانی خوشمزه با آشپز کوچولو درس کنیم😍👏 گردو ۵۰۰ گرو ارد ۱ ق غ تخم مرغ ۱ عدد جعفری و چوچاق ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه زرد چوبه گردو را آسیاب کنید و همه رو با هم ترکیب کنید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. برای سس: رب گوجه ۱ ق غ اب انار ۱ استکان جعفری و چوچاق ۵۰ گرم بعد از اینکه سس پخت ،کوکو های سرخ شده رو داخلش قرار میدیم و اجازه میدیم روی شعله کم جا بیوفته. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻