بریم باهم ی آغوز کوکو گیلانی خوشمزه با آشپز کوچولو درس کنیم😍👏
گردو ۵۰۰ گرو
ارد ۱ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری و چوچاق ۵۰ گرم
نمک فلفل سیاه زرد چوبه
گردو را آسیاب کنید و همه رو با هم ترکیب کنید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای سس:
رب گوجه ۱ ق غ
اب انار ۱ استکان
جعفری و چوچاق ۵۰ گرم
بعد از اینکه سس پخت ،کوکو های سرخ شده رو داخلش قرار میدیم و اجازه میدیم روی شعله کم جا بیوفته.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻