#سالاد_ترشی 😋
🔸گل کلم خیار هویج و کرفس رو مثل سالاد شیرازی ریز خرد کردم و تمیز شستم و گذاشتم تا کاملا خشک خشک شه و اصلا آب نداشته باشه بعد داخلش بستگی به خودتون داره که چه قدر تند دوست دارید اندازه دو مشت فلفل تند خرد کردم بعد دو تا بوته سیر رو هم ریز کردم بهش اضافه کردم و نمکش رو هم ریختم حالا نوبت میرسه به سس
🔸برای سس باید گوجه فرنگی رو چهار قاچ کرد و بدون آب پخت و در حین پخت با گوشتکوب له کرد تا غلیظ شه بعد از صافی رد کنید و بذارید کاملا خنک خنک بشه
🔸حالا توی ظرف بزرگ سالاد رو بریزید و سس گوجه رو بهش اضافه کنید و 3 لیوان سرکه هم بریزید کامل مخلوط کرده ودر ظرف مورد نظر بریزید
اگه 1 گل کلم باشه و ۱ کیلو خیار و 1 کیلو هویج و چند ساقه کرفس و 5 تا 6 کیلو گوجه لازم داریم
♦️فقط نکته ی حتما حتما تمام مواد ترشی باید خشک خشک باشه
بعد در جای خنک بذارید من چون کم درست کردم داخل یخچال میذارم ده روز بعد هم درش رو باز میکنم چون ترشی رو ترد دوست دارم
فقط توی جایی که خیلی سرده نذارید خراب میشه
♦️گوجه هم که میگیرید گوجه ی سفت نباشه و گوشتی باش
سرکه هم سرکه ی قرمز
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food