#شیر_برنج 😋
200 گرم برنج
به میزان دلخواه شکر یا مربا
نصف پیمانه گلاب
2 لیتر شیر
150 گرم خامه
🔸برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد.
بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود.
بعد شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود.
بعد گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش، در صورت دلخواه خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم تزیین میکنیم
و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food