طرز تهیه 🥯
🔸مایه خمیر وکمی شکر وآب ولرم مخلوط کرده ومیزاریم تا عمل بیاد
آرد را الک میکنیم وبا نمک وکمی زرد چوبه وبهبود دهنده مخلوط میکنیم
تخم مرغ وکمی زعفرون وبقیه شکر
وروغن را مخلوط میکنیم وکمی باهم میزنیم تا خوب مخلوط بشه وشکر حل بشه شیر را کمی گرم میکنیم
🔸مایه تخم مرغ را مخلوط با آرد میکنیم وشروع به خمیر کردن میکنیم وکم کم مایه خمیر را هم اضافه میکنیم وکم کم شیر را هم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه وبعد که خوب ورز دادیم میزاریم حدود یک ساعت و۴۵ دقیقه بمونه تا خوب پف کنه وبعد کمی دوباره ورز میدیم
وپودر گشنیز وسیاه دونه را هم مخلوط میکنیم باخمیر وکمی ورز میدیم
🔸 وبعد شروع به چانه گرفتن میکنیم وماهیتابه را روی گاز میزاریم وروغن میریزیم واز خمیر چانه کوچیکی بر میداریم وپهن میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم وتا داغ است روی اون کمی شکر میریزیم خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید.اگه بهبود دهنده نداشتین میتونید نزنید بهبود دهنده بافتش را لطیف و نرم میکنه.و پودر تخم گشنیز و سیاه دانه هم میتونید نزنید ولی بزنید عالی هست
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food