🍀سرکه واب و تخم گشنیز و نمک و فلفل ها رو بزارید روی حرارت تا بجوش بیان.
بامیه ها رو بشورید و بزاریدخشک بشن . نباید هیچ ابی روی بامیه ها باشه .
انتهای بامیه ها رو با کارد تیزی برش بدید هواستون باشه زیادی برش ندید که لزجی بامیه ها در بیاد
داخل شیشه یک شاخه گشنیز و 1 حبه سیر بزارید و بامیه ها رو بچینید توش ودر اخر دوباره 1 حبه سیر بزارید و بعد مخلوط اب و سرکه رو داغ داغ بریزید روی بامیه ها. در ظرف رو محکم ببندید و سر و ته بزارید کمی بمونه تا مطمئن بشید که هوا وارد شیشه نمیشه .
ترشی رو منتقل کنید یک جای خنک و تاریک . یک جایی مثل زیرزمین. ترشی شما بعد 2-3 هفته حاضر میشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food