دستور تهیه🔻🍮
🔸شیر و شکر رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)حالا پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بنماری کردم و به شیر اضافه کردم زعفرون رو اضافه کردم و هم زدم. سه قاشق از مواد رو روی خامه ریختم تا کمی رقیق بشه (اگه خامه شل نشه و یهویی اضافه بشه میبره)
🔸خامه رقیق شده رو به شیر اضافه کردم در آخر گلاب و وانیل رو اضافه کردم و هم زدم و مخلوط کردم تا یکدست بشه قالبم رو کمی با روغن چرب کردم و مواد رو در قالب ریختم و بمدت هشت ساعت در یخچال گذاشتم تا ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food