طرز تهیه🥘
🔸پوست بلدرچینها را جدا کرده با مقداری پیاز خردشده نمک وآب لیمو مخلوط کرده حدود دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدیم.
من بعد ازاین مرحله اونها رو تو قابلمهای چیده و با کمی آب + نمک+زردچوبه و آبپرتغال حدود بیست دقیقه پختم (اگه دوست داشتین میتونید چند حبه سیر در این مرحله بهش اضافه کنین) سعی کنین آب کم بریزین تاحدی که بعد از پخت حدود یک پیمانه آب برای تهیه سس بمونه کافیه
🔸بعد از اینکه بلدرچینها پخته شدن اونهارو به زعفران آغشته کرده و خیلی کم در حد طلایی شدن سرخ کردم و با آب باقیمونده و ربگوجه، سس درست کردم و جداگانه روی میز گذاشتم شما میتونید داخل همین سس قرار بدین و سرو کنین
♦️حتی میتونین بعد از مزه دار شدن بلدرچینها اونهارو تو سینی فر چیده و با کمی روغن و زعفران آغشته کرده و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food