طرز تهیه🔻🍪
🔸آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید
کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم بشه و بعد پودر قند الک شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد در حالی که همزن روشنه و در حال هم زدن هستید سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو
🔸تا جایی بزنید که خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و شکوفه یا رُزت بزنید من نصف خمیر رو با ماسوره 1M رُزت زدم و بقیش رو قالب زدم برای ماسوره زدن نیاز دارین که قیف پارچه ای مناسب داشته باشین چون خمیر خیلی نرم نیست و قیف های پلاستیکی پاره میشن ( من بعد از ماسوره زدن نصف خمیر دستم خسته شد و تصمیم گرفتم بقیش رو قالب بزنم که تو عکس دوم میتونید ببینید)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food