🔸بعد از ماسوره یا قالب زدن سینی رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزین
بعد از خنک شدن شیرینی ها، داخل ظرف در بسته نگه داری کنین
🔸من که از دو مدل برای شیرینی استفاده کردم باید بگم مدل دوم رو بیشتر پسندیدم چون هم قالب زدن راحتتر بود هم اینکه این کوکی ها کم شیرینن و از اونجایی که من شیرین پسندم روی شیرینی رو با کارامل تزیین کردم ( از شکلات شیری یا سفید هم میتونین استفاده کنین) که به نظرم طعم شیرینیش رو متعادل کرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food