غذاهای 3سوته😋
#محلبى_زعفرانى ⛱ مواد لازم🔻🍚 ♦️آرد برنج ٣/٤پیمانه ♦️نشاسته ذرت ١/٤ پیمانه ♦️شکر ١.٥پیمانه ♦️آب ١
طرز تهیه🔻🍮 🔸ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود. شیر و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود. آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش كرده، گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food