🔸ابتدا خرما ها رو شسته بعد از اینکه آب اونها کامل رفت پوست و هسته شون رو جدا کرده با گردو، دارچین و هل مخلوط کرده کنار میگذاریم.
آرد رو داخل تابه بدون روغن و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد و بعد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخل آرد نماند.
🔸کره و روغن رو در تابه ریخته بعد از ذوب شدن آرد رو هم اضافه کرده حدود ده دقیقه دیگر تفت میدهیم. از روی حرارت برداشته پودر قند و به دلخواه کمی دارچین اضافه کرده مخلوط میکنیم. قالب سیلیکونی رو در سینی قرار داده، نیمی از قالب رو از مواد رنگینک ریخته، از مخلوط خرما به اندازه ی یک قاشق مربا خوری در دست گرد کرده روی مواد قرار میدهیم و مجدد از مواد رنگینک میریزیم تا قالب پر شود و با حوصله قالب را به دفعات روی سطح کار میکوبیم تا حباب و هوای بین مواد خارج شود و وقتی از قالب جدا میکنیم صاف و زیبا دیده شود . بعد قالب را نیم ساعت داخل فریزر قرار میدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food