#توپکهای_بادام_هندی_خرما😍😍
بادام هندی ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
خرما ۱۷۵ گرم
آب ۳ ق چ
بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کرده نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را جدا کرده به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود مواد را با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر چیده سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغزآجیلها هم میتوانید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food