غذاهای 3سوته😋
#مسقطی_پرتقالی 🍊 😋 🔸نشاسته گل : یک و نین پ 🔸شکر : یک‌ و نیم تا دو پ 🔸 آب سرد : یک پ 🔸آب پرتقال : دو
🔸مهم ترین نکته در تهیه  باسلوق  صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین . نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و  روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم‌ به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره  و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . من‌ظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم‌، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food