مواد لازم شکر ۲ فنجان سفیده تخم مرغ زده شده ۴ قاشق چایخوری رنگ خوراکی به مقدار لازم ۱- نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین. ۲- به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد. ۳- یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادتون شکل ماسه خیس بشه. دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد . ۴- مواد رو که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم ۵- و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم. ۶- بقیه مواد رو نگه میداریم، نصف فنجون شکر دیگه رو به موادمون که باقی مونده اضافه میکنیم.یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ به موادمون اضافه میکنیم.این بار رنگ کمرنگ تری میخوایم داشته باشیم .اگه رنگ مورد نظرمون به دست نیومدیه فتجون شکر دیگه به همراه یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ رو دوباره اضافه کنین تا رنگ مورد نظر به دست بیاد . ۷- مراحل بالا رو تکرار میکنیم و مواد روقالب میزنیم. میتونیم چند بار دیگه هم عملیات بالا رو برای داشتن رنگ های کمرنگ تر تکرار کنیم در نهایت قلب ها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه. سایر نکات برای کمرنگ و پررنگ کردن مواد میزان رنگ خوراکی که اضافه میکنید مهم است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food