🔸پودر پسته+پودر قند و آرد را داخل دستگاه آسیاب مخلوط کنید تا نرم شود.
_پودر هل را به مواد خشک بیفزایید .
_روغن را با همزن برقی زده سپس زرده را اضافه و مخلوط کنید.
)رنگ را در این مرحله بیفزایید)
🔸مواد خشک را افزوده و با دورکند همزن بزنید تا جمع شود.
خمیر را داخل نایلون گذاشته و یکساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر را روی سطح کار که خیلی کم و مویی ارد پاشی شده یا بین دو نایلون یا کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید.
در سینی فر چیده و در فر برقی با فن روشن۱۶۰درجه یا گازی ۱۸۰درجه (طبقه وسط)به مدت تقریبی۱۵_۲۰دقیقه بپزید.
بعد از خنک شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food