اسلایس پای گردو برای لایه اول : 85 گرم کره 50 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 120 گرم آرد یک پنس نمک - برای لایه دوم : 50 گرم کره 100 گرم شکر قهوه ای (8 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری خامه 1 پنس نمک کمی بیشتر از 1 لیوان گردو - برای لایه اول، کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و 3 دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین. برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، 1 دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه). روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و 15 دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش). ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food