#بیسکویت_مونت_کارلو 🍪 😋
▫️کره:185 گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق چ
▫️شکر قهوه ای:100 گرم
▫️تخم مرغ:1 عدد
▫️آرد:300 گرم
▫️بکینگ پودر:1و1/4 ق چ
▫️پودر نارگیل نرم:40 گرم
🔸کره وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم سپس تخم مرغ را اضافه و کمی دیگر می زنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر نارگیل را مخلوط و اضافه می کنیم تا خمیر مناسبی به دست آید خمیر را باز می کنیم و قالب می زنیم از مارمالاد پودر پسته یا کنجد یا برای دیزاین استفاده می کنیم. ميشه 2 عدد را روی هم گذاشت و مابين اون رو شكلات يا مارمالاد زد. دمای 180درجه به مدت ۱۲ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food