🧇 😋 ▫️آرد ۱۰۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۵۰ گرم ▫️پودر شکر ۷۰ گرم ▫️روغن جامد ۶۰ گرم ▫️پودر پسته برای تزیین 🔸روغن و پودر شکر رو می زنیم تا سفید بشه. آرد و پودر نارگیل رو که توی غذاساز ریختیم و خوب پودر کردیم اضافه می کنیم. کمی می زنیم تا یه دست بشه. نیم ساعت تو یخچال استراحت.با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم.روش پودر پسته می ریزیم ..کمی وردنه می کشیم کاتر می زنیم. دمای فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food