بادمجان و فیله مرغ مواد لازم : بادمجان بلند ۲ عدد فیله مرغ ۸تکه پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک،فلفل به میزان دلخواه روش تهیه : ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم . ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم . ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم. نکته : اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست . در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین. البته من خودم سرخش كردم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food