مواد لازم📝 پنیر موتزارلا تکه ای 200 گرم نصف پيمانه خرده نان تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری فلفلي 4 قاشق سوپخوري سبزيجات معطر تازه آرد سفید 4 قاشق سوپخوري فلفل قرمز کمی ✍طرز تهیه: تخم مرغ را در ظرفی با چنکال بزنید تا زرده و سفیده اش مخلوط شود.پنیرموتزارلا چهار تکه کرده در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت باشد سپس پنیر را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری که با فلفل قرمز مخلوط شده بزنید (بهتر است که دوبار این کار رو تکرار کنید) و در روغن سرخ کنید تا کمی رویش طلایی شود توجه کنید این مواد باید لایه ضخیمی شود که روی پنیر را بگیرد سپس در روغن سرخ شود.این عمل را سریع انجام دهید تا پنیر زیادی آب نشود و شکل خود را از دست ندهد. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food