🍛 😋 ▫️برنج ▫️میگو نیم کیلو ▫️زعفران ▫️ادویه( زردچوبه نمک پاپریکا پودر سیر) ▫️پیاز و سیر ▫️کشمش ▫️زرشک 🔸اول برنج زعفرونی تون رو دم کنید یه پیاز داغ کریسپی درست کنید و توش کشمش رو کمی تفت بدین و بذارین کنار زرشک و هم باشکر و خلال پسته تفت بدین بذارین کنار خب میگو ها رو اول تمیز و رگ گیری کنید بعد توی پیاز و زعفرون و نمک و یه قاشق سرکه مرینت کنید بعد از یه ساعت دو تا پیاز و سه حبه سیر رنده کنید و تو کره تفت بدین و کمی که طلایی شد زرد چوبه اضافه کنید و میگو ها رو توش بذارین و نمک و پاپریکا و فلفل سیاه و پودر سیر و چند قطره آبلیمو و زعفرون بزنید و فقط و فقط شش دقیقه تفت بدین ( بیشتر از این خشک میشن میگوها) .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food