🍞 😋 ▫️آرد سبوس دار دو پیمانه ▫️تخمی نان یک قاشق غذاخوری ▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری ▫️روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری ▫️آب ولرم سه چهارم پیمانه ▫️بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 🔸آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. نوش جان. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food