#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
پودر شکر ٧٠گرم
رنده پوست پرتقال ١ق م
وانیل ١/٨ق م
تخم مرغ ١عدد
کافیمیت ١٠گرم
آرد ٢٧٠گرم
پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. (سینی لعابی متحرک کف فر بماند).
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 12 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food