28.93M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
یک کیلو گندم سه کیلو ارد اب به مقدار لازم ابتدا گندمها را پاک کردم، شکسته های گندم را کنار گذاشتم و گندم را به مدت یک روز دراب خیس کردم بعد از یک روز گندمها را ریختم لای پارچه و روزی دوسه پارچه را با اب نمدار میکردم به گندمها تا گندمهام ریشه زدن برای من دو روز طول کشید بعد از دو روز، پارچه داخل سبد پلاستیکی انداختم وگندمها را ریختم داخل سبد و با اسپری به گندمها اب میدادم و چون داخل سبد بود ابی داخل ان نمیموند و بو نمیگرفت، بعد گندمهام جوانه زدن ومن وقتی جوانه هام نقره ای بود، شیره اون را گرفتم، منظورم اینه که گندمها را ابتدا شستم و به مقدار کم میریختم داخل میکسر و یا مخلوط کن همراه با مقداری اب ولرم و شیره جوانه را گرفتم، این کار سه بار انجام دادم و بعد ارد را کم کم به شیره گندم اضافه کردم و قابلمه را گذاشتم روی گاز با حرارت متوسط و تا یکساعت اول که جوش بیاد بالای سر قابلمه بودم و مدام هم میزدن بعد از اینکه جوش اومد هر یکساعت یکبار هم میزدم تا به قوام لازم رسید و بعد سمنو را دم گذاشتم، تمام این مراحل که گفتم تا پخت کامل و بدست اومدن سمنو ونتیجه کارم 24 ساعت طول کشید.. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food