🔸کیک رولتی سه عدد 🔸پودر ژله آناناس یک بسته 🔸پودر ژلاتین یک ق س پر 🔸آب جوش نصف لیوان 🔸پنیر ماسکار پونه یک بسته 🔸خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم 🔸بستنی وانیلی آب شده یک لیوان 🔸آب کمپوت آناناس نصف لیوان 🔸آناناس خرد شده نصف لیوان 🔸گردو خرد شده ۱/۴ لیوان ✏️✏️✏️✏️ رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید. پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود. در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food