#دسر_شارلوت_سلطنتی
🔸کیک رولتی سه عدد
🔸پودر ژله آناناس یک بسته
🔸پودر ژلاتین یک ق س پر
🔸آب جوش نصف لیوان
🔸پنیر ماسکار پونه یک بسته
🔸خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم
🔸بستنی وانیلی آب شده یک لیوان
🔸آب کمپوت آناناس نصف لیوان
🔸آناناس خرد شده نصف لیوان
🔸گردو خرد شده ۱/۴ لیوان
✏️✏️✏️✏️
رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید.
پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود.
در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food