بادامی 🔸پودر بادام:1 پیمانه 🔸پودر قند:‌1 پیمانه سرخالی 🔸 وانیل: کمی 🔸 گلاب: به میزان لازم ✏️✏️✏️✏️ پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره. توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم ‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food