🔸تخم مرغ ۳ عدد 🔸آرد سفید دو لیوان 🔸روغن مایع نصف لیوان 🔸شکر ۱ لیوان سرخالی 🔸ماست غلیظ یک لیوان 🔸بکینگ پودر ۱ ق غ 🔸هل کمی 🔸پودر نارگیل تف داده نصف لیوان 🔸شیر عسلی نصف قوطی ✏️✏️✏️ 📝 ابتدا شکر و تخم مرغ و هل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ماست رو اضافه کنید بعد روغن رو . بعد که روغن رو اضافه کردید همزن رو خاموش کنید و با لیسک آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید بعد داخل قالب مستطیل ۲۵در ۲۰ رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو بریزید و بزازید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت بعد از فر که خارج کردید همینطور که داغه شیر عسلی رو بریزید روی کیک و پودر نارگیل رو‌که تف دادید رو بریزید وقتی کیک خنک شد، برش بزنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food