🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . موادلازم گوشت فیله گوساله ۲ تکه گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ تکه قارچ ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک وفلفل به میزان لازم سیر ۲ تا ۳ حبه پیاز بزرگ ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد روغن به میزان لازم ✍طرزتهیه: ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنیدو با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده وسپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید. قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌ لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌ آن تیره نشود، در این مرحله همه مواد رابا هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند. سیب‌ زمینی را خلال و کمی آب‌ پز کنید، دقت کنید نیمه‌پز شده باشد، سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌ زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید‌‌ 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food