‍ شکلات آجیلی 😋 ابتدا باید شکلات رو تمپر کنین. 400 گرم شکلات رو ابتدا با چاقوی تیز خوب خرد کنین بعد 2/3 شکلات ها رو بن ماری کنین، یعنی روی حرارت غیر مستقم ذوبشون میکنیم، هیچ چیزی نباید به شکلات ها اضافه شه، فقط شکلات خالص، حرارت هم نباید خیلی زیاد باشه وگرنه شکلات ها می سوزن، مخصوصا شکلات سفید. بعد که شکلات ها ذوب شدن، از روی حرارت برداشته، مابقی شکلات ها رو بهش اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا کاملا حل و یکدست شوند. من از مولد شیرینی ماکارون استفاده کردم اگه این مولد رو داشتین که چه بهتر و گرنه از کاغذ روغنی استفاده کنین. با کمک قاشق کوچیک کمی شکلات داخل مولد یا روی کاغذ روغنی میریزیم تا به شکل دایره دربیاد. بعد که شکلات ها کمی خودشو گرفت رو هر کدوم چند تا دونه مغز و چیپس شکلات قرار میدیم بعد میذاریم داخل یخچال تا کاملا سفت شن .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦