غذاهای 3سوته😋
زرد پس مواد لازم 2 کیلو برنج 4 و نیم کیلو شکر (در اصل شکر رو دو برابر برنج میریزن ولی درصد شیرینی شکر ها فرق میکنه) 100 گرم خلال بادام (خلال ها رو با آب بشور و با گلاب به اندازه دو ساعت خیس کن) کره 100 گرمی 2 عدد گلاب نیم نیم لیتر وزعفران یک مثقال برنج رو از شب تا صبح خیس میزاریم سپس با سه برابر آب و یه کوچولو نمک داخل قابلمه ریخته و درش رو میذاری تا بجوشه. سعی کن هر ده دقیقه یه بار هم بزنی تا ته نگیره. بعد خلال بادوم رو میریزی توش و بعد کره رو. وقتی کره توش آب شد و دیدین که دانه های برنج حالت وا رفتگی پیدا کردن شکر رو اضافه میکنی. اون نیم کیلو اضافه رو با احتیاط بریزی چون ممکنه لازم نباشه. وقتی برنج حالت شیشه ای پیدا کنه یعنی نیاز به شکر نداره ولی اگه دیدی هنوز مات هست اون بقیه رو هم اضافه کن. و مرتب هم بزن. بعد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کن. در حین پخت اگه احساس کردی آبش کم هست آب بریز.فقط یادت باشه آب اضافه شده حتماً باید تو شله زرد جوش بزنه. بعد زیرش رو خاموش کرده و 15 دقیقه در ظرف رو میذاری تا به قول معروف شله زرد جا بیافته. بعد اینکه درش رو برداشتی اگه سفت بود آب جوش اضافه کن و دوباره زیرش رو روشن کن تا یه جوش بزنه. این جوش زدن که میگم باعث میشه شله زردت آب نندازه. یه کم صبر کن تا کمی خنک بشه و بریز تو کاسه ها. روش رو هم با دارچین و پودر پسته یا پودر نارگیل میتونی تزیین کنی. قبول باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛