✅ ناگت مرغ خانگی😋
اول چهار تا نان تست رو بردارید وکناره های اونا رو برش بزنید و بقیش روخرد کنید و پودر کنید
پانصد گرم فیله مرغ رو هم خورد کنید و بهش اضافه کنید
نصف قاشق زنجبیل و نصف قاشق سیر له شده ، یک قاشق سس سویا، نصف قاشق فلفل قرمز، نصف قاشق نمک، رو هم بهش اضفه کنید و باهم مخلوط کنید**
اونارو تو غذاساز باهم میکس کنید تا خمیری یکدست بشه*
حالا یک و نیم قاشق روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر رو خوب ورز بدید**
خمیر رو پهن کنید و مثل ویدئو و با ضخامت نیم تا نهایت یک سانت برش بزنید
حالا تو یه ظرف یک عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، فلفل سفید یا سیاه، یک قاشق شیر رو باهم مخلوط کنید
و ناگت ها رو اول به مواد آغشته کنید** و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید
میتونید اونارو تو فریزیر بزارید و تا دو ماه نگه دارید و هروقت که نیاز داشتید تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنید.
#ناگت_مرغ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛